Om oss

Vi jobbar nära vår Coop-butik och lagar mat efter vad butiken erbjuder.

Det betyder fint svenskt kött och färska grönsaker. Med detta samarbete minskar vi matsvinnet i vår butik och får de finaste råvaror till vår restaurang.

Annika är utbildad kock och har jobbat hela sitt liv i restaurangbranschen. Hennes specialitet är svensk husmanskost och har även stor erfarenhet av att ordna fester och evenemang samt catering.

Susanne har jobbat inom Coop i många år och har ett brett kunnande om butiken och dess områden. De senaste åren har hon jobbat i restaurangen. Hon har ett stort matintresse och tillför många nya idéer till vår restaurang.

Hanaa är utbildad kock och gjorde sin praktik hos oss och fick sedan anställning. Hon är vår solstråle och har avancerat fort och lärt sig mycket på kort tid. Hennes specialitet är främst de vegetariska rätterna.

Fredrik är vår allt i allo som fixar och servar med det mesta. Han hade ingen erfarenhet av restaurang innan han började här men arbetar nu självständigt med flera moment i vår matlagning.

Scroll to top